RunKeeper

RunKeeper maakt gebruik van de GPS-technologie in de iPhone om je conditie bij te houden, zodat u vergelijkbare resultaten met een dure GPS horloge. Nu, kunt u ook handmatig invoeren van uw activiteiten, met inbegrip van uw loopband loopt ook!

De intuïtieve en eenvoudig te gebruiken interface van de app maakt het gemakkelijk om bij te houden hoe ver je ging, hoe lang het duurde, wat uw tempo / snelheid was, hoeveel calorieën je verbrand, en het pad dat u reisde op een kaart.

Zodra uw activiteit is voltooid, worden de gegevens gesynchroniseerd met de RunKeeper website (www.runkeeper.com), waar u een geschiedenis van al uw activiteiten, en cumulatieve totalen van al uw belangrijke statistieken te bekijken. U kunt uw vooruitgang ook delen met vrienden door het plaatsen van uw activiteiten op Facebook en Twitter, en het creëren van een profiel pagina die mensen in staat stelt alles van uw openbare activiteiten.

U kunt inzicht krijgen in uw oor terwijl u het doen van uw activiteiten op de vraag of u vooruit / achter uw doelgroep tempo, of om gecoacht door middel van een interval training.

U kunt ook in-app hartslag gegevens tijdens uw activiteit (aparte hardware vereist). Meer info op http://runkeeper.com/heart-rate-monitoring.