NikePlus

Volg je ritme, volg je vooruitgang en krijg de motivatie om nog verder de komen. Hoor mid-run gejuich elke keer dat je vrienden commentaar geven op je hardlopen status, of ontlopen ze in een spel van Nike + Tag. We werken momenteel door een aantal bekende bugs met betrekking tot iOS5 die ertoe kunnen leiden Nike + GPS fouten. Er zal een update komt zeer binnenkort. Bedankt voor uw geduld.

Download het op het gaan en begint te lopen overal. Met deze app in de hand, kunt u eenvoudig bijhouden elke indoor en outdoor training, zonder een sensor. Noteer uw tempo, afstand en voer route met behulp van de iPhone GPS en accelerometer-technologie, zodat u kunt uw vooruitgang te zien in de tijd en duw jezelf nog verder te gaan.

Vier uw beste werkt met leuke, motiverende boodschappen van topsporters Nike's. Get gesproken feedback tijdens het draaien op hoe je het doet, of tik op de kaart om te zien waar je bent. Snel elke run te sturen naar Nikeplus.com waar u kunt opscheppen naar vrienden, join uitdagingen, doelen stellen en te verbinden met de rest van de Nike + community.

Activeer gepersonaliseerde PowerSongs om u te helpen blast voorbij uw doelen en records. Broadcast uw prestaties aan de wereld via Facebook en Twitter.