Google Docs

Er zijn tal van productiviteit apps beschikbaar voor Android. Echter, het probleem is dat de meeste van hen zijn vrij duur. Bijvoorbeeld, een van de betere is Docs 2 Go, maar het kost 9.99 pond voor de volledige versie. Nu Google Docs Android App heeft stapte in om de leegte te vullen met een gratis app die in wezen is een telefoon-interface voor zijn cloud-gebaseerde Google Docs service.

Met de Google Docs Android Appkunt u documenten bekijken en bewerken en als je eenmaal klaar bent met het maken van wijzigingen die u kunt de resultaten opslaan in online opslag van Google Docs Android App is. De app moet nog heel wat werk, vooral op zijn tablet-interface, maar het is langzaam hier. Er zijn een aantal leuke nieuwe features verschijnen, waaronder een dat foto's omzet in documenten, compleet met OCR-tekst.

De Google Docs Android App is verre van perfect, vooral omdat de tablet-interface slecht is. Echter, voor gebruik op telefoons, Google Docs is een goed gratis alternatief voor dure betaalde voor productiviteit apps.