Epicurious

Recepten uit de bekroonde voedsel website Epicurious.com zijn nu beschikbaar op je iPhone en je iPad. Zoeken in meer dan 30.000 heerlijk, professioneel gemaakte recepten van Bon Appetit, Gourmet, Zelf, en gerenommeerde chef-koks en kookboeken. Sla uw favoriete recepten, en synchroniseer je lijst met favorieten in de app met uw online Recipe Box op Epicurious.com. U kunt ook boodschappenlijstjes, en e-mail recepten en boodschappenlijstjes voor jezelf en vrienden. Plus, krijg toegang tot gezaghebbende recept beoordelingen van Epicurious leden.

U kunt gebruik maken van de Epicurious Recepten en Shopping List app op ofwel de iPhone of de iPad. Of u nu de app start van een iPhone of iPad, krijg je dezelfde robuuste feature set, op maat gemaakt voor het apparaat dat u op dat moment gebruikt.

Nu kunt u al uw favoriete recepten in een handige Recipe Box en de toegang tot het online of op uw toestel. Deze functie, worden aangeboden voor een kleine eenmalige vergoeding, kunt u uw lijst met favorieten in de app automatisch synchroniseren met uw persoonlijke online Recipe Box op Epicurious.com.