Endomondo Sports Tracker

Gebruik uw mobiel telefoon als een gratis personal trainer en fitness partner! Met behulp van de ingebouwde GPS, houdt Endomondo Sports Tracker je fit - hardlopen, fietsen, wandelen en alle andere afstanden op basis van sport. Op de top krijg je audio feedback over je prestaties tijdens je training en je vrienden kunnen volgen je leven en stuur je peptalks in real-time.

Alle gegevens wordt automatisch verzonden naar uw profiel op www.endomondo.com, waar u een scala aan mogelijkheden om zowel te analyseren uw training, concurreren tegen je vrienden, volg ze live en communiceren met de levendige gemeenschap van actieve mensen over de hele wereld, geen ongeacht wat andere GPS-telefoon of een tracking-apparaat ze gebruiken. U kunt ook automatisch delen met Facebook en Twitter op de website.

Tijd om je endorfines vrij! Voortgezet gebruik van GPS op de achtergrond uitgevoerd kan drastisch verminderen van de batterij. De GPS wordt alleen gebruikt als u het bijhouden van een training, zodat u ervoor zorgen dat u de training te stoppen als u klaar bent, zodat de GPS kan de stroom uit.