BarMax voor 999$

BarMax: New York Edition. Harvard juristen samen met top iPhone-ontwikkelaars om BarMax, de enige complete bar-examen prep-oplossing (Essay, MBE, Performance Test, en Flash Cards) beschikbaar voor aankoop in de iPhone App Store te produceren. Plus het is de enige cursus met 1371 REAL vorige MBE vragen, en meer dan 100 REAL vorige essay examens.

Neem de 50 pond van boeken en condenseren ze in de palm van uw hand. Met BarMax, knijp je duizenden pagina's van de bar-examen cursusmateriaal en 1.371 echte multiple choice en open de praktijk vragen in je iPhone of iPod Touch. Daarnaast, als je eenmaal de aankoop van de app, sturen wij u een compleet welkomstpakket met honderden pagina's van aanvullende materiaal, on-screen contouren, de praktijk examens, en stelde evenals optionele hard copy afdrukken.

BarMax is een complete oplossing en de meest grondige nog flexibele manier om te studeren voor de bar examen. Recht luisteren naar audio lezingen over je iPhone waar je ook bent. Praktijk MBE vragen of herziening flashcards op de weg. Met BarMax, zal je leven niet meer draaien rond uw bar-examen prep cursus. In plaats daarvan wordt uw bar-examen prep draaien om je heen.

Maak je geen zorgen als je niet zelf een iPhone - kunnen we het schip u een iPod Touch als onderdeel van het pakket dat de app wordt uitgevoerd. U ontvangt ook een welkomstpakket dat alle materialen in Word-formaat bevat, zodat u kunt printen ze op en volgen.